abs
banden caravan ruitschade autoschade
autoschade ruitschade caravan banden
youtube linkedin facebook
youtube linkedin facebook
Slide background
Home > Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen



Anoniem
ABS Autoherstel Beckers & Bartels Geholpen op 22 oktober 2021
10.0

Prima service

DJB Bosman
ABS Autoherstel Beckers & Bartels Geholpen op 19 oktober 2021
10.0

Geen klachten

Anoniem
ABS Autoherstel Beckers & Bartels Geholpen op 19 oktober 2021
8.0

Alles prima in orde

Anoniem
ABS Autoherstel Beckers & Bartels Geholpen op 15 oktober 2021
10.0

De klant heeft geen reactie achtergelaten.

Anoniem
ABS Autoherstel Beckers & Bartels Geholpen op 11 oktober 2021
9.0

Ik kon snel terecht met mijn schade, ik kreeg een fijne leenauto mee, en mijn auto is goed hersteld en netjes gepoetst.

Anoniem
ABS Autoherstel Beckers & Bartels Geholpen op 7 oktober 2021
9.0

Vriendelijk personeel, toch zakelijk en direct. Komen afspraken na. Goede uitleg omtrent schadeherstel en reparatie.

Beumers
ABS Autoherstel Beckers & Bartels Geholpen op 6 oktober 2021
9.0

Fijne sfeer als men de zaak binnenl komt

Blomen C.M
ABS Autoherstel Beckers & Bartels Geholpen op 5 oktober 2021
10.0

10

Anoniem
ABS Autoherstel Beckers & Bartels Geholpen op 28 september 2021
10.0

De klant heeft geen reactie achtergelaten.

De heer LJMH Quadflieg
ABS Autoherstel Beckers & Bartels Geholpen op 27 september 2021
10.0

Prachtige vervangwagen, vriendelijk personeel en uitstekend afgeleverde en schone auto. Als nieuw.

Verboom Autorecycling heerlen BV
ABS Autoherstel Beckers & Bartels Geholpen op 24 september 2021
10.0

alles goed geregeld prima afwerking

RPH Pelzer
ABS Autoherstel Beckers & Bartels Geholpen op 12 september 2021
10.0

Goed bereikbaar , we hebben snel de auto kunnen brengen. En de schade is snel en goed hersteldt. En verder is alles goed geregeld via de verzekering. Top !!

Anoniem
ABS Autoherstel Beckers & Bartels Geholpen op 10 september 2021
9.0

De optie van vervangend vervoer bespreken.

Van Esseveldt
ABS Autoherstel Beckers & Bartels Geholpen op 10 september 2021
8.0

zie het voorgaande commentaar. Ik vind 10 een raar cijfer. Als je een 8 krijgt ben je heel goed bezig.

MCJ van Veen-Snijders
ABS Autoherstel Beckers & Bartels Geholpen op 1 september 2021
10.0

Wij worden gehoord. Er heerst een prettige sfeer. Op het kantoor en in de werkplaats ziet alles er netjes en geordend uit. Zaken worden goed doorgesproken. Er worden goede afspraken gemaakt en deze worden correct nagetrokken. Alle werkzaamheden zijn naar ieders tevredenheid goed uitgevoerd. Zeer goede bediening.

Anoniem
ABS Autoherstel Beckers & Bartels Geholpen op 25 augustus 2021
8.0

De klant heeft geen reactie achtergelaten.

P. Conemans
ABS Autoherstel Beckers & Bartels Geholpen op 25 augustus 2021
10.0

Prima service en vakmanschap!

Anoniem
ABS Autoherstel Beckers & Bartels Geholpen op 24 augustus 2021
9.0

Zeer correct

HPM Paulissen
ABS Autoherstel Beckers & Bartels Geholpen op 20 augustus 2021
8.0

Professionele afhandeling aan de balie. Vakkundige uitvoer van de reparatie.

Gillissen-pijpers
ABS Autoherstel Beckers & Bartels Geholpen op 20 augustus 2021
10.0

Gewoon erg goed.

Van Gent RG
ABS Autoherstel Beckers & Bartels Geholpen op 11 augustus 2021
10.0

De klant heeft geen reactie achtergelaten.

G. Haan
ABS Autoherstel Beckers & Bartels Geholpen op 29 juli 2021
10.0

Geen aanvullende opmerkingen

Anoniem
ABS Autoherstel Beckers & Bartels Geholpen op 1 juli 2021
9.0

Ik werd er heel vriendelijk behandeld, de reparatie werd perfect uitgevoerd, Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf!

PH Willems
ABS Autoherstel Beckers & Bartels Geholpen op 14 juni 2021
7.0

Er komt niks bij me op.

PGA Van Buggenum
ABS Autoherstel Beckers & Bartels Geholpen op 8 juni 2021
10.0

Mijn beoordeling. Dit ABS bedrijf werkt zeer correct en geeft een prima uitleg over de schade afhandeling. Zeer tevreden.

WG Haupt
ABS Autoherstel Beckers & Bartels Geholpen op 7 juni 2021
9.0

Prima! Na belletje binnen 30 minuten auto opgehaald Schoon opgeleverd schade goed gerepareerd

Anoniem
ABS Autoherstel Beckers & Bartels Geholpen op 26 mei 2021
9.0

Geef een reële dag, en tijd, die nodig is voor reparatie. En als dit niet haalbaar is dan de eigenaar telefonisch, van de vertraging op de hoogte stellen.

Anoniem
ABS Autoherstel Beckers & Bartels Geholpen op 6 mei 2021
9.0

Ben tevreden met de afhandeling en de werkzaamheden. Dankjewel. Groetjes J Janssen Blerick.

PHJ Claessen
ABS Autoherstel Beckers & Bartels Geholpen op 19 april 2021
10.0

Snel en correct behandelt.

JW Veerkamp
ABS Autoherstel Beckers & Bartels Geholpen op 9 april 2021
8.0

Niets

JCG Jetten
ABS Autoherstel Beckers & Bartels Geholpen op 8 april 2021
9.0

Goede tekst en uitleg alvorens men hem achterlaat. Netjes afgeleverd en vriendelijke gesprekken

Anoniem
ABS Autoherstel Beckers & Bartels Geholpen op 6 april 2021
8.0

Goed werk geleverd! Communicatie niet optimaal

Anoniem
ABS Autoherstel Beckers & Bartels Geholpen op 4 april 2021
9.0

Alles ok

Anoniem
ABS Autoherstel Beckers & Bartels Geholpen op 2 april 2021
8.0

De klant heeft geen reactie achtergelaten.

Anoniem
ABS Autoherstel Beckers & Bartels Geholpen op 12 maart 2021
8.0

De klant heeft geen reactie achtergelaten.

Anoniem
ABS Autoherstel Beckers & Bartels Geholpen op 11 maart 2021
9.0

Houden zo!

Bodelier
ABS Autoherstel Beckers & Bartels Geholpen op 27 februari 2021
10.0

Vriendelijk en goed werk geleverd.

Drobnic R.F.A.
ABS Autoherstel Beckers & Bartels Geholpen op 10 februari 2021
10.0

Super bedrijf. Leverd zeer en zeker goed werk af. Personeel vriendelijke. Zeker een aanrader!

Anoniem
ABS Autoherstel Beckers & Bartels Geholpen op 23 december 2020
9.0

Ik ben zeer tevreden. Komen de afspraken adequaat na. Heb geen negatieve opmerkingen.

Anoniem
ABS Autoherstel Beckers & Bartels Geholpen op 8 december 2020
10.0

Geen verbeter optie's

JJ Wings
ABS Autoherstel Beckers & Bartels Geholpen op 3 december 2020
10.0

Prima en vriendelijke uitstraling en vakkundig werk !Bovendien krijgt men achteraf een fotoreportage van het gedane werk er wordt niet verborgen!

Anoniem
ABS Autoherstel Beckers & Bartels Geholpen op 17 november 2020
9.0

Snelle vakkundige reparatie. Een pluim voor de balie medewerker.

HKG Janssen
ABS Autoherstel Beckers & Bartels Geholpen op 13 november 2020
9.0

100% tevreden met het personeel en de aflevering van de auto heel goed gemaakt.

Patrick Roumen
ABS Autoherstel Beckers & Bartels Geholpen op 28 oktober 2020
9.0

Super geregeld. Perfect de auto gespoten en schoon opgeleverd zowel van binnen en buiten.

Laat u ook een beoordeling achter?

Wij waarderen het als u een beoordeling achterlaat zodat wij weten of ons team aan uw verwachtingen heeft voldaan. u kunt een beoordelingen achterlaten op:

Onze Website
Onze Facebookpagina
Onze Google pagina

Wij zullen elke maand een wasbeurt t.w.v. €75,- verloten onder degene die een beoordeling hebben geplaatst.

Maak vandaag nog een afspraak in de regio Kerkrade en laat u verrassen door onze hoogwaardige kwaliteit en affiniteit met het vak van schadeherstel.
U kunt altijd rekenen op onze vertrouwde, vakkundige en snelle service.
Acties
Raad en win!!!
Raad de schade en win een leuke prijs.
Airco Servicebeurt
Nú voor slechts €69,99,-
Gratis Bandenwissel
Bij reparatie en enkel geldig bij een hele set.
Video's